Održavanje računara i mreža
Čip IN servis računara

"Bolje sprečiti nego lečiti." Rečenica svima dobro znana, ali eto iz ovog ili onog razloga nije uvek u primeni.

Čipsi čistač - održavanje

Održavanje računara i mreža

Održavanje računara i mreža po najpovoljnijim mogućim cenama! Pozovite 069/724482.

Sigurno da je najefikasniji metod održanja računara u top formi, upravo njegovo redovno održavanje, čišćenje, kontrola ispravnosti, dobro projektovano hlađenje i slično. Servis računara Čip IN nudi uslugu održavanja kako fizičkim licima tako i poslovnim korisnicima u skladu sa dogovorom prema potrebama samog korisnika.

U načelu postoje dve osnovne varijante održavanja računara ili računarskih mreža. Fizičkim licima je u ponudi pretplata od 500 dinara mesečno u koju ulaze dve daljinske optimizacije i jedan besplatan izlazak na teren u toku tog meseca, odnosno popust u visini iznosa pretplate ukoliko se u servisu vrši popravka računara.
Kada su poslovni korisnici u pitanju servis računara Čip IN nudi svoje usluge po formuli: fiskni troškovi + (broj računara * fiksni troškovi). Trenutna cena fiksnih troškova je 1000 dinara. U ovu pretplatu ulazi optimizacija jednom nedeljno na svakom računaru, izlazak na teren po pozivu u roku od 24h, otklanjanje svih kvarova koji nastanu. Na korisniku usluge naravno ostaju troškovi legalizacije softvera, kupovine rezervnih delova i zavisnih troškova nabavke. Za poslovne korisnike cena se može pogoditi i po broju radnih sati u toku meseca ili određenog perioda, ali u tom slučaju servis računara Čip IN neće raditi prekovremeno, dakle kada se ispuni satnica za dalje intervencije u tom mesecu sledi dodatni račun. Ovo je opcija za kompanije sa velikim brojem računara.

Naravno poseban deo su i računarske mreže. Osim što vrši projektovanje i postavljanje istih servis računara Čip IN vrši i njihovo održavanje, administraciju i kontrolu, kao i proveru ispravnosti i podešavanje svih komponenti koje ulaze u sastav računarske mreže: računara, rutera, svičeva, kablova, adaptera, razvodnih kutija...

Servis računara Čip IN vrši i usluge čišćenja kućišta, napajanja, zamenu paste na procesoru, zamenu kulera odnosno ventilatora...itd. Sve to po najpristupačnijim cenama.Dizajn Servis Računara Čip IN