Usluge iz oblasti IT
Čip IN servis računara

Servis računara Čip IN se ne bavi trgovinom, prodajom robe, već samo i isključivo pružanjem usluga u oblasti informacionih tehnologija(IT). Preduzetnička radnja je registrovana i nalazi se na adresi Dragice Končar 20, na Voždovcu. Usluge se zakazuju putem telefona 069/72-44-82 i na Vaš poziv servis računara Čip IN odgovoriće u najkraćem mogućem roku. U slučaju da nismo u mogućnosti da popravimo Vaš računar ništa i ne naplaćujemo, naravno osim ukoliko se izlazi na teren, tada se naplaćuje izlazak po važećoj tarifi.

Čipsi servis računara dijagnostika

Dijagnostika (Defektacija)

Dijagnostika, odnosno defektacija(kvara) je veoma važna kada je u pitanju servis računara. Dobra i precizna dijagnostika sprečava nepotrebno lutanje i gubljenje vremena. Osim dijagnosticiranja bitno je i sagledati obim posla koji je neophodan radi otklanjanja kvara ili nedostataka. Servis računara Čip IN se usmerava prema ekonomičnosti, odnosno ekonomske opravdanosti same popravke. Uvek će se savetovati najjevtinije ili najoptimalnije rešenje. Na primer ako je sistem prepun virusa, besmisleno ga je čistiti već je jevtinija i brža varijanta reinstalirati sistem, a obratiti pažnju samo na fajlove koji su klijentu važni.

Opširnije »
Čipsi popravka servis računara

Popravka hardvera i softvera

Servis računara Čip IN nudi usluge popravke softvera, aplikativnog i sistemskog, optimizaciju sistema, podizanje nakon pada, izradu rezervnih kopija i svih ostalih neophodnih radnji usko vezanih za servis računara, a u smislu što optimalnijeg funkcionisanja Vašeg ljubimca. Pored popravke softverskih kvarova, servis računara se odnosi i na popravku kompjutera u vidu hardverskih problema, zamenu komponenti, pomoć pri nabavci novih, nadgradnju i ostale funkcije iz pomenute oblasti.

Opširnije »
Čipsi čistač - održavanje

Održavanje računara i mreža

Preventiva je uvek najbolje rešenje, otuda je i održavanje funkcija koja će u većini slučajeva sprečiti krah. Mada održavanje košta, tako da je na korisniku da odluči koja opcija mu je povoljnija. Servis računara Čip IN nudi održavanje i privatnim korisnicima, fizičkim licima, ali i poslovnim korisnicima kojima je ova funkcija daleko potrebnija. Tu naravno spadaju i poslovi administriranja računarskih mreža, s tim da servis računara Čip IN nudi i uslugu projektovanja i izgradnje računarskih mreža.

Opširnije »
Čipsi edukacija i konslating

Edukacija i konsalting

Misija studija Čip IN upravo jeste da što više približi informacione tehnologije svima i onima koji shvataju kako bi im one mogle koristiti i onima koji tu oblast još ne umeju da sagledaju ili ne shvataju njen značaj. Zato je neophodna edukacija i naravno uz edukaciju nekako uvek sledi i konsalting, odnosno savetovanje. Usmeno savetovanje je besplatno uz pakete održavanja kada su u pitanju poslovni korisnici. Opet ukoliko je neophodno dostaviti pisano mišljenje ili rešenje onda to iziskuje dodatne troškove koji se posebno naplaćuju prema utrošenom vremenu, prema nominalnom satu rada.

Opširnije »
čipsi kreator animator

Web dizajn i SEO

Web dizajn, izrada prezentacija i naravno nerazdvojni SEO menadžment su jedan od sastavnih delova bilo kog marketinga. Informacione tehnologije su ušle u svakodnevni život bili mi toga svesni ili ne i marketinška prisutnost na internetu je neophodna. Studio Čip IN nudi povoljnu izradu internet prezentacija, već od 1000 dinara i naravno u ponudi su više nego povoljni paketi optimizacije za internet pretraživače, odnosno SEO menadžment. Osim ovoga studio Čip IN nudi i izradu web komponenti, kao što su animacije, programerska rešenja, baneri i slično.

Opširnije »

PDF obrasci, fontovi, Logo

Oblast koja poslovnim korisnicima u mnogome olakšava život jeste upravo izrada popunjivih elektronskih obrazaca. Međutim i kada privatno morate predati nekom državnom organu neki popunjen obrazac sigurno je daleko lakše ako se isti može popuniti na računaru i nakon kontrole popunjenog snimiti ili odštampati. Elektronski obrasci koji izađu iz studija Čip IN su sigurno nešto što će naći mesto u Vašem životu i uštedeti Vaše vreme. Osim toga studio Čip IN nudi i doradu fontova u smislu dopune istih sa našim latiničnim slovima, kao i izradu loga, maskote, zaštitnih boja proizvoda, usluge ili firme.

Opširnije »


Dizajn Servis Računara Čip IN